Sale!

19mm 1mm 900 mt. Gofrajsız Düz Polyester Çember

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

19mm 1mm 900 mt. Gofrajsız Düz Polyester Çember fosfatlı çember tokası, bukle çember tokası ve polyester çember taşıma arabası ile manuel el tipi gerdirme makinası ile beraber kullanılır. Daha farklı kullanılma yöntemleri de mevcuttur. Bunlar; havalı pp-pet çember gerdirme makinası, havalı polyester palet bağlama makinası, şarjlı akülü çember bağlama makinası gibi şarjlı yada havalı çemberleme araçları ile çember tokalarına ihtiyaç duymadan havalı yada şarjlı gerdirme çember makinaları kullanılarak otomatik çebmer germe ve yapıştırma işlemleri yapılabilmektedir.

PET polyester çemberlerin genelde yeşil renkte olmaktadır. Standart polyester pet plastik çemberin yüzeyi gofrajlı (desenli)’dir. Gofrajsız (desensiz) pet polyester palet çemberinin yüzeyi düz yani desensizdir. Aynı kalınlıkta olmalarına rağmen ancak desensiz polyester pet plastik şerit çember desenli polyester pet çembere göre çok daha yüksek bir gerilme mukavemetine sahiptir. Polyester pet plastik çember şeridi şarjlı çember makinelerinde çok daha verimli kullanılabilmektedir.  Sert plastik yeşil şerit pet çemberler ağır yüke dayanacak şekilde üretilmiştir.

Şarjlı çember makinaları pilli olduğundan dolayı seyyar olarak her yere taşınabilmektedir. Bu ise çemberleme işlemini çok verimli ve daha hızlı bir şekilde operatörün veya kullanıcının çember atma işlemi yapmasını sağlamaktadır. Polyester plastik çemberler, manuel çemberleme olarak da kullanılabilmektedir.

pet çember, polyester çember, yeşil palet çemberi, polyester çember çeşitleri, sert plastik çember, ambalaj şerit çemberi, yeşil ambalaj çemberi, polyester plastik şerit çember, polyester çember fiyatları, pet yeşil şerit çember, polyester pet plastik palet çemberi, sert plastik şerit, polyester pet çember, yeşil palet bağlama çemberi, pet plastik çember şeridi, plastik polyester pet şerit çember, palet çemberi,