Sale!

Zapak ZP-97A Şarjlı Çemberleme Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Zapak Zp-97S şarjlı çember makinası, paletleri yada mal gruplarını çemberlemek için uygun, elle çalıştırılan akülü pilli çemberleme aleti ZAPAK ZP97A çemberleme için plastik çember ve polyester çemberler kullanılmaktadır. Zapak şarjlı polyester çember makinası, güç kaynağına bağlamanın mümkün olmadığı yerler için uygundur ve otomatik sıkma ve yapıştırma işlemini toka kullanmadan yapabilmektedir.

ZAPAK ZP-97S Şarjlı Polyester çember makinası satın alındıktan sonrada, kendi yetkili servisimizde makinanın rutin bakımları ve onarımları için ayrıca yedek parça tedarik konusunda firmamız Sampack Ambalaj çemberleme olarak hizmet vermekteyiz.

ZAPAK ZP-97S şarjlı şerit çember makinası fiyatları hakkında bilgi ve çember makinası stok durumu hakkında firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.

Zapak zp97 şarjlı çember makinası, şarjlı şerit çember makinası, şarjlı polyester çember makinası, şarjlı ambalaj çember makinası, zapak çember makinası, zapak şerit çember makinesi fiyatı, zapak polyester şerit çemberleme makinası, zapak plastik çember makinası, zapak çember bağlama makinası, zapak şarjlı paketleme çember makinası, zapak akülü çember makinası teknik servis, zapak şerit sıkma makinası, zapak çember gerdirme makinesi, zapak çember atma makinası.