Sale!

Packtech S8024 Yarı Otomatik Çember Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Yarı otomatik çember makinası, küçük kutular, kitaplar, kolileri çemberlemek için üretilmiş yarı otomatik şerit çember makinasıdır. Az yer kaplaması ve alçak yapısı, ofisler, kitapçılar, bankalar, postaneler, gibi birçok alanda koli paketleme işlemlerinde kullanılmaktadır. Packtech yarı otomatik koli çember makinası 8mm plastik şerit çember, 9mm plastik ambalaj çemberi, 10mm makine çemberi, 12mm şerit çember ve 15mm koli şerit çemberi ile çalışabilmektedir.

Packtech yarı otomatik koli çember makinası fiyatı hakkında detaylı bilgi almak için firmamız sampack ambalaj çemberleme ile iletişime geçeniz.

Yarı otomatik çember makinası, yarı otomatik şerit çember makinası, yarı otomatik koli paket çember makinası, yarı otomatik ambalaj çember makinası, yarı otomatik şerit sıkma makinası, yarı otomatik ambalaj paketleme makinası, yarı otomatik yapıştırma makinası, yarı otomatik koli sıkma makinası fiyatları, yarı otomatik plastik şerit çember makinası fiyatları, çember makinası fiyatları, çemberleme makineleri.