Sale!

32mm Kompozit Lifli Çember

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

32mm Kompozit Lifli Çember keskin kenarları olmayan ve düşük alet bakımı gerektiren hafif ve güvenli bir kompozit lifli çember şerididir. Çelik çembere göre avantajlıdır. Kurulum maliyeti manuel çemberleme veya şarjlı çemberleme kullanımlarına kıyasla nispeten uygundur. Kompozit çember çok yönlü bir üründür ve küçük, büyük paketler etrafında uygulanabilir.

Tüm kompozit çemberlerimiz Türkiye’de üretilmektedir. Kompozit lifli çember ile kullanılan yardımcı ürünler tek ihtiyacınız olan manuel kompozit çember gerdirme makinesi, kompozit çember tokası ve kompozit çember taşıma arabası ile kullanılır. Çok yönlü, büyük makine yada parçalar gibi belirsiz öğeleri paletlere bağlamanıza olanak tanır. Daha küçük bobin boyutu yada ürün boyutu, palet raflarını çemberlemek için saha ekipleri tarafından, ürünlerin çizilmesini önlemek için ek köşe koruyuculara gerek olmadan depolamak için başka bir avantajdır. Lifli kompozit çember orta seviye fiyat ve kullanıcılar açısından daha güvenlidir.

kompozit lifli çember, kompozit lifli şerit çember, kompozit palet çemberi, lifli şerit çember, kompozit çember fiyatları, kompozit şerit çember, lifli şerit kompozit çember, beyaz kompozit şerit lifli çember, kompozit lifli ambalaj çemberi, lifli kompozit ambalaj şeridi, kompozit lifli çember çeşitleri