Sale!

Signode BXT3-12-16 Şarjlı Çemberleme Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Signode Bxt3-12-16 Şarjlı çember çember makinasışarjlı bağlama çember makinası, ambalajlı ürünlerin nakliye esnasında ürünlerin güvenliği için kullanılan bir şarjlı şerit çemberleme makinasıdır. Signode bxt3-12-16 şarjlı şerit çember makinası, yeni nesil teknolojik, teknik ve kompakt şarjlı polyester çember makinasıdır. Signode bxt3-12-16 şarjlı çember makinası, sürtünme veya vibrasyon ile toka kullanılmadan ürünlerin paketlenmesi veya çemberlenmesi için tercih edilen, kullanımı kolay ve zorlu ortamlarda günlük kullanım için uygundur. 12mm polyester ambalaj çemberi,16mm polyester şerit çember ve polipropilen plastik şerit çemberlerle ile çalışabilmektedir. kolay kullanım, zanaat işletmeleri ve ticaret şirketlerinin yanı sıra endüstrinin tüm dallarında ve sektörlerinde sorunsuz bir çalışma olanağı sunabilmektedir.

Signode Bxt3-12-16 Şarjlı plastik Çember Makinası Teknik Özellikleri:

  • Kullanımı kolay.
  • Uygulanan çekme gücü göstergesi.
  • Tam dokunmatik ekran.
  • Çember hizalama göstergesi.
  • Değişken gerilim hızı

Signode Bxt3-12-16 Şarjlı ambalaj çember makinası satın alındıktan sonrada, kendi yetkili servisimizde makinanın stabil bakımları ve onarımları için ayrıca yedek parça tedarik konusunda firmamız Sampack Ambalaj çemberleme olarak çember makinası servisinde hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.

Signode Bxt3-12-16 şarjlı çember makinası fiyatları hakkında bilgi ve stok durumu hakkında firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.

Signode şarjlı çember makinası, signode şarjlı bağlama makinası, signode şarjlı paketleme çember makinası, signode çember makinası fiyatı, signode plastik çember makinası, şarjlı polyester çember makinası, şarjlı ambalaj çember makinası, şarjlı bağlama makinası.