Sale!

Joinpack S104 Yarı Otomatik Çemberleme Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Joinpack S104 yarı otomatik çember makinası taşınabilir ve kompakt bir yarı otomatik çemberleme makinesidir. Genel amaçlı tasarlanmıştır ve çeşitli uygulamalarınızı karşılayabilir. Joinpack s104 yarı otomatik koli çember makinası ile farklı boyut ve ebatlardaki ürünleri kolileri veya kutuları çemberleme işlemini kolayca yapabilmektedir. Joinpack yarı otomatik loli şerit çember makinası; oluklu mukavva, matbaa, gazete, dergi, kitap, ve birçok sektörde oldukça kullanılmaktadır. Joinpack çember makinası 5mm şerit çember, 7mm şerit çember, 8mm plastik şerit çember, 9mm ambalaj çemberi, 12mm polipropilen çember, 15mm makine çemberi aralığında çalışabilmekte olup renkli polipropilen çemberlerle ile de kullanılmaktadır.

Joinpack S104 Yarı Otomatik Çemberleme Makinası Teknik Özellikler:

  • Çemberleme zamanı: 2.5 sn/ çember-24 çember/dk.
  • Gerdirme kuvveti: 15kg -45 kg mekanik gerdirme.
  • Çember genişliği: 6mm,7mm,8mm,9mm,10mm,12mm şerit çember.
  • Çember birleştirme: Isı ile yapıştırarak – toka kullanılmaz.
  • Makine ölçüsü: 902mmx575mmx780mm
  • Paketlenecek ürün ölçüsü: sınırsız.

Joinpack S104 Yarı Otomatik Çember Makinası fiyatları:

Joinpack S104 yarı otomatik çember makinası fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için firmamız sampack ambalaj çemberleme bilgi alabilirsiniz.

Joinpack s104 yarı otomatik çember makinesi, joinpak yarı otomatik çember makinası fiyatı, yarı otomatik çemberleme makinası, yarı otomatik bağlama makinesi, yarı otomatik koli şerit makinası, joinpack yarı otomatik koli paket çember makinası, joinpack şerit çember makinası, yarı otomatik ambalaj çember makinası, yarı otomatik şerit ambalaj makinası fiyatı, koli çember makinası, koli şerit çember makinası, koli paketleme çember makinası fiyatı, yarı otomatik koli sıkma makinası, elektrikli çember makinası, masa tipi çember makinası.