Sale!

Zapak ZP-93A Şarjlı Çember Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Zapak Zp-93A şarjlı şerit çember makinası, paletleri yada mal gruplarını çemberlemek için uygun, elle çalıştırılan akülü pilli çemberleme aleti ZAPAK ZP93A çemberleme için plastik çember ve polyester çemberler kullanılmaktadır. Zapak şarjlı polyester çember makinası güç kaynağına bağlamanın mümkün olmadığı yerler için uygundur ve otomatik sıkma ve yapıştırma işlemini toka kullanmadan çalışabilmektedir.

ZAPAK ZP-93A Şarjlı ambalaj çember makinası satın alındıktan sonrada, kendi yetkili servisimizde makinanın rutin bakımları ve onarımları için ayrıca yedek parça tedarik konusunda firmamız Sampack Ambalaj çemberleme olarak hizmet vermekteyiz.

ZAPAK ZP93-A şarjlı şerit çember makinası fiyatları hakkında bilgi ve stok durumu hakkında firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.

Zapak zp93a şarjlı çember makinası, şarjlı şerit çember makinası, şarjlı polyester çember makinası, şarjlı ambalaj çember makinası, zapak zp93a çember makinası, zapak zp93 şerit çember makinesi fiyatı, zapak93a polyester şerit çemberleme makinası, zapak zp93a plastik çember makinası, zapak zp93a çember bağlama makinası, zapak93a şarjlı paketleme çember makinası, zapak zp93a akülü çember makinası teknik servis, zapak zp93a şerit sıkma makinası, zapak çember gerdirme makinesi, zapak zp93a çember atma makinası.