Sale!

Orgapack ORT-450 Şarjlı Çember Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Orgapack Ort-450 Şarjlı polyester çember makinası, ambalajlı ürünlerin nakliye esnasında ürünlerin güvenliği için kullanılan bir şarjlı şerit çemberleme makinasıdır. Orgapack Ort-450 şarjlı şerit çember makinası, yeni nesil teknolojik, teknik ve kompakt şarjlı polyester çember makinası olmaktadır. Orgapack Ort-450 şarjlı çember makinası, sürtünme veya vibrasyon ile toka kullanılmadan ürünlerin paketlenmesi veya çemberlenmesi için kullanılan, kullanımı kolay ve günlük kullanım için uygundur. 16mm polyester çember,19mm polyester ve polipropilen   çemberlerle ile çalışabilmektedir. kolay kullanım, zanaat işletmeleri ve ticaret şirketlerinin yanı sıra endüstrinin tüm dallarında ve sektörlerinde sorunsuz bir çalışma imlanı sunmaktadır.

Orgapack Ort- 450 Şarjlı Çember Makinası Teknik Özellikleri:

  • Tam dokunmatik ekran.
  • Uygulanan çekme gücü göstergesi.
  • Kullanımı kolay.
  • Değişken gerilim hızı.
  • Çember hizalama göstergesi.

Orgapack Ort – 450 Şarjlı çember makinası satın alındıktan sonrada, kendi yetkili servisimizde makinanın rutin bakımları ve onarımları için ayrıca yedek parça tedarik konusunda firmamız Sampack Ambalaj çemberleme olarak hizmet vermekteyiz.

Orgapack ort-450 şarjlı çember makinası fiyattları hakkında bilgi ve stok durumu hakkında firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.

Orgapack şarjlı çember makinası, ort-450 şarjlı şerit makinası, orgapack şarjlı polyester çember makinası, orgapack çember makinası fiyatı, orgapack şarjlı ambalaj çember makinası, orgapack plastik şerit makinası, orgapack plastik ambalaj çember makinası, orgapack akülü çember makinası fiyatı, orgapack akülü şerit çemberleme makinası, orgapack şarjlı bağlama makinası, orgapack şarjlı paketleme şerit makinesi, şarjlı çemberleme makinası fiyatı çeşitleri, orgapack şarjlı çember makinası teknik servis.