Sale!

Strapack IQ400 Yarı Otomatik Çember Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Strapapack İQ-400 Yarı Otomatik Çember Makinası, Dayanıklı ve sağlam, aynı zamanda sessiz ve kullanımı kolay strapack iQ-400 ofislerden, mağazalardan küçük fabrikalara kadar çeşitli ortamlar için çok uygun bir yarı otomatik çemberleme makinesidir. Yeni bir estetik tasarıma sahip bu kompakt, uygun fiyatlı, ağır hizmet tipi çemberleme makinesi güvenilirlik, kullanım kolaylığı, düşük bakım maliyetleri ve uygun fiyata sahip olma imkanı sunmaktadır. Strapack iQ-400 yarı otomatik şerit çember makinası, karton kutu paketleme, oluklu mukavva çemberleme, gazete, dergi ambalajı, sebze meyve narenciye ambalajı, hortum, kablo, fayans gibi  bir çok sektörde ürünün paketlenmesi veya çemberlenmesin de kullanılmaktadır. Bağlanacak ürünlerin ağırlığına göre 5mm ithal çember, 7mm ithal şerit çember, 8mm ithal ambalaj çemberi, 9mm orijinal makine çemberi, 10mm şerit çember, 12mm ithal plastik çember, 15mm ithal makine çember şeridi kullanılabilir.

Strapack iQ – 400 Yarı otomatik Çember Makinası Teknik Özellikler:

  • Hızlı başlatma: Sadece 45 saniye.
  • Parça değiştirmeden 5mm – 15mm (200mm kasnak) plastik şerit çember ile çalışır.
  • Tork modu daha güçlü gerginlik için veya yaylı paketleri bağlamak için.
  • Hafif: Sadece 45 kg
  • Sessiz: Yalnızca 57db
  • Sık erişilen alanlara aletsiz erişim kolay bakım,
  • Tüm elektrik bileşenleri, makinanın bir tarafında bulunan kapalı kabindedir.
  • Masa yüksekliği: 750mm

Strapack iQ-400 Yarı Otomatik Çember Makinası Fiyatları:

Strapack iQ – 400 yarı otomatik çember makinası fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için firmamız sampack ambalaj çemberleme ile iletişime geçebilirsiniz.

Strapack İQ 400 yarı otomatik çember makinası, strapak çember makinası, Strapack iQ-400 yarı otomatik şerit çember makinası fiyatı, yarı otomatik koli çember makinası, yarı otomatik koli şerit çember makinası, japon yarı otomatik çember makinası, şerit çemberleme makinası, yarı otomatik ambalaj çember makinası, yarı otomatik ambalaj şerit makinası, şerit çember makinası fiyatları, masa tipi çember makinası, elektrikli çember bağlama makinası, yarı otomatik çember bağlama makinası, yarı otomatik plastik çember makinası, yarı otomatik çember atma makinası, yarı otomatik yapıştırmalı çember makinası, koli paket çember makinası.