Sale!

Havalı Şerit Çember Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Havalı çember makinası, polyester ve polipropilen çemberleri ürünlerin veya mal gruplarının paketlenmesi, ambalajlanması, çemberlenmesi için uygun bir havalı pnomatik çember makinasıdır. Havalı şerit çember makinası, ttoka kullanımına ihtiyaç duymadan kullanma imkanı sunmaktadır. Havalı polyester çember makinası havalı ile çalışıp sürtünme veya vibrasyon ile yapıştırma sağlamaktadır.

Havalı Çember Makinası Teknik Özellikleri:

  • Yüksek Gerdirme gücü.
  • ergonomik dizayn.
  • yüksek güvenilirlik.
  • mükemmel fiyat performansı.

Havalı çember makinası fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Havalı çember makinası, havalı polyester çember makinası, havalı şerit makinası, havalı şerit çember makinası, havalı plastik çember makinası fiyatı, havalı-pnomatik çember makinası, havalı ambalaj çember makinası, havalı bağlama makinesi, havalı paketleme çember makinası, pnömatik çemberleme makinası, havalı şerit sıkma makinası, havalı çember germe makinası, havalı çember gerdirme makinası, havalı yapıştırmalı şerit makinası, havalı el tipi çember makinası, havalı el tipi plastik şerit çember makinası.