Sale!

Extend 206 Yarı Otomatik Çemberleme Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Extend Ex-206 yarı otomatik çember makinası, çeşitli endüstrilerin düşük ila orta hacimli çemberleme gereksinimleri için uygun üretilmiş yarı otomatik bir plastik şerit çember makinasıdır, 6mm ila 15mm ila arasında çeşitli çember genişlikleri ve değişen kalınlarda çalışabilme özelliğine sahip bir masa tipi yarı otomatik çember makinasıdır. Extend 206 yarı otomatik koli çemberleme makinesi 15kg ila 45 arasında gerdirme gücüne sahiptir. Extend yarı otomatik koli paket çember makinası, ürünlerin kolilerin, kutuların ve bir çok paketlenecek ürünün, nakliye ve sevkiyat durumunda ürünlerin korunması, güvenliği söz konusu olduğunda Extend yarı otomatik şerit makinası doğru bir çemberleme makinalarında biridir.

Extend Yarı Otomatik Çember makinası fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için firmamaız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.

Extend yarı otomatik çember makinası, yarı otomatik şerit sıkma makinası, yarı otomatik koli paket çember makinası, yarı otomatik çember atma makinesi fiyatı, yarı otomatik şerit çember makinası, yarı otomatik çember makinası tamir teknik servis, yarı otomatik koli bağlama makinası, koli bağlama makinası, yarı otomatik koli sıkma makinası, yarı otomatik ambalaj şerit makinası.