Sale!

Transpak TP202 Yarı Otomatik Çemberleme Makinası

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

Transpack tp-202 yarı otomatik çember makinası, Bu uygun fiyatlı, taşınabilir ve kompakt yarı otomatik çemberleme makinası, çemberleme ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçimdir. Bu yarı otomatik çemberleme makinası, güvenilirlik, değer ve dayanıklılık açısından endüstrinin önde gelen tercihi haline gelmektedir.

Transpak tp-202 yarı otomatik şerit makinası, üretkenliği arttırır ve maliyetli paketleme malzemelerini azaltır. Tp-202 herhangi bir boyuttaki kutuları hızlı ve verimli bir şekilde paketler. Transpack yarı otomatik çemberleme makinası, plastik polipropilen şerit çemberlerle ile çalışmakta olup, 5mm şerit çember, 6mm plastik şerit çember, 7mm plastik şerit çember, 8mm plastik şerit çember, 9mm plastik şerit çember, 10mm polipropilen şerit çember, 12mm plastik ambalaj çemberi ve 15mm plastik makina çemberi ile çeşitli mm ve genişliklerinde ürünün ağırlık ve ebatlarına göre çember kullanımı değişkenlik göstermektedir.

Transpak tp-202 Yarı Otomatik Çember Makinası Teknik Detayları:

  • Boyut: 902MMX586MM5760MM
  • Çember Genişliği: 8mm,9mm,10mm,12mm,15mm polipropilen şerit çember.
  • Gerdirme gücü: 15 – 45 KG arasındadır.
  • Net Ağırlık: 85 kg
  • Enerji tüketimi: 230V, 50 Hz Fişli

Transpak tp-202 Yarı Otomatik Koli Paket Çember Makinası Fiyatları:

Transpak yarı otomatik çember makinası fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için firmamız Sampack ambalaj çemberleme ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Transpack yarı otomatik çember makinası, Transpak koli çember makinası, Transpak şerit çember makinası, Transpak koli şerit çember makinası, Transpak ambalaj çember makinası, Transpak koli paket çember makinası, Transpak şerit sıkma makinası, Yarı otomatik plastik çember makinası, Transpak çember makinası fiyatı, Transpak çember makinası teknik servis, Masa tipi çember çember makinası, Elektrikli yarı otomatik çember makinası, Yarı otomatik çember atma makinası, Yarı otomatik çember makinası fiyatları, Transpak şerit atma makinası, Transpak Tp -202 koli çember makinası.