Sale!

19mm Çelik Çember

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

19mm Çelik Çember bir tür paketleme çemberidir. çelik çember ağırlıklı olarak metal malzemeler, cam, hafif sanayi ürünleri, lojistik ve nakliye vb. alanlarda kullanılmaktadır. Herhangi bir çemberleme malzemesinin en yüksek çekme mukavemetine sahiptir. inşaat sektöründe yaygın olarak kullanılan çelik çember, son derece sağlamdır ve tüm çember malzemeleri arasında en yüksek çekme mukavemetine sahiptir. Çelik çember çeşitli yük ve ağırlıklarda ekstra güçlü tutuş ve optimum performans sunar ve tuğlalar, inşaat malzemeleri ve daha fazlası gibi keskin veya ağır yükleri güvenli bir şekilde paketleme çemberleme sunmaktadır. Çelik çemberler en eski en yüksek çekme mukavemetli çemberlerdir. çeşitli kalınlıklarda ve genişliklerde mevcuttur. Çelik şerit çember yüksek mukavemet ve minimum esnemenin istendiği ağır hizmet tipi ürünlerin paketlenmesi ve ambalajlanması işlemlerinde kullanılmaktadır. Birçok orta hizmet uygulamasında malzeme ve nakliye maliyetlerinden tasarruf etmek için daha ağır ölçü normal hizmet çelik çemberlemenin yerini alabilir. Çelik çemberin yüzeyi siyah boyalı kaplanmış paslanmaya karşı korunaklıdır. Çelik çember boyalı ve çinko kaplı yada mumludur. Çelik çember gerdirme ve paketleme uygulamalarının gerekliliklerine göre üretilmiştir.

Çelik şerit çemberleri hem manuel olarak hem de manuel tokasız çelik çember makinalarında veya havalı çelik çember makinalarında kullanılabilmektedir. Ayrıca çelik çember taşıma arabası ile birlikte depo ve saha içerisinde dolaşım imkanı sunmaktadır. Çelik ambalaj çemberi günlük depo operasyonlarınız için idealdir ve paketleme işlemlerini önemli ölçüde kolaylaştırır. Çelik çemberin saha ve depo içerisinde dolaşım kolaylığı sağlayan çember taşıma arası üzerinde bulunan bölmeli hazne sayesinde çelik çember tokalarınızı ve manuel çelik çember makinanızı yada çelik çember tokalama pensesi gibi yardımcı ürünleri koyma haznesi bulunmaktadır. Çelik çemberler çelikten üretilmiş olup geri dönüştürülebilir. Çelik çember, hem keskin açılara hem de düzensiz şekilli ürünlere uygundur. Pas direnci için siyaha boyanmış, çelik çember, mükemmel güç ve güvenlik sunar ve kesilmeleri ve aşınmaları önlemek için kesilmiş kenarlara sahiptir. Çelik çember soğuk haddelenmiş düşük karbonlu bir çelik çemberdir. Normal hizmet tipi çelik çemberlere göre daha yüksek kopma mukavemeti sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çelik çemberleme, paketleme dahil genel uygulamalar için idealdir. Çelik, mevcut en eski, güçlü ve yüksek çekme mukavemetli çemberdir. Çeşitli genişlik ve kalınlıkların yanı sıra çelik çemberin kalitesinde de varyasyonlar mevcuttur. Çelik ürünün keskin veya sıcak olmasının yanı sıra, yüksek mukavemet ve minimum esnemenin istendiği ağır hizmet tipi tutma için uygulanır.

paslanmaz çelik şerit çember, siyah metal çelik çember, çelik çember çeşitleri, siyah şerit çember, çelik ambalaj palet çemberi, çelik bağlama çemberi, çelik şerit çember, çelik şerit çember, boyalı çelik çember, çelik şerit çember, çelik ambalaj çember şeridi, çelik çember fiyatları, çelik çember, metal çelik çember