Sale!

16mm Tekstil Çember

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

16mm Tekstil Çember yüksek mukavemetli orijinal polyester ipliklere özel bir yapıştırıcı katılarak üretilir. Çelikten farklı olarak tekstil çemberin kullanımı daha güvenlidir. Maliyeti daha düşüktür. Ürünlere zarar vermez. Yüksek gerilime dayanabilir ve yüksek mukavemet gücüne sahiptir. Tekstil şerit çembere özel firma logosu basılabilir. Toksik değildir, korozyon, pas, veya kirlenme olmaz. Lifli tekstil çemberler hava koşullarından etkilenmez. Tekstil lifli çemberin kalitesi, yüksek mukavemetli polyester ipliklerin kalitesi ve yapıştırıcının formülasyonu belirleyici faktörlerdir. Bu polyester tekstil lifli ambalaj çemberleri, farklı ürün ve genişliklerine ve özelliklerine bağlı olarak farklı mukavemetlerde kullanılabilir. Nakliye sırasında darbeleri emmek için yüksek kapasiteye sahiptir.

Kompozit tekstil çemberleme, ticari ambalajların paketlenmesi için güvenli eve ekonomik olan ürünlerdir. Kimyasal ve hava etkilerine karşı daya dirençlidir. Paslanmaz, çürümez ve yeniden kullanılabilir. Kompozit tekstil lifli çemberler, polipropilen gibi yük altında gerilmez.  Özellikle tarım, peyzaj, otomotiv, matbaa, balya sektörlerinde kullanılır ve hava şartlarına dayanıklıdır. Kompozit tekstil lifli çember çeşitleri ve fiyatları ile ilgili hemen bilgi almak için firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.

tekstil çember, lifli tekstil çember, tekstil ambalaj şerit çemberi, tekstil çember fiyatları, tekstil lifli çember, lifli şerit çember, tekstil ambalaj çemberi, dokuma tekstil çember, tekstil çember bağlama ipi, lifli tekstil şerit çember, tekstil çember çeşitleri