Sale!

08mm 060mm Polipropilen PP İthal Çember

Orijinal fiyat: $199.00.Şu andaki fiyat: $99.00.

Açıklama

08mm 060mm Polipropilen PP İthal Çember Plastik şerit çemberler, kolileri, kutuları, paletleri ve daha fazlasını sabitlemek veya ambalajlamak için ideal polipropilen şerit çember türlerinden biridir. Plastik makine ambalaj çemberi 200x190mm kasnak çapına uyan birçok farklı çemberleme makinesinde kullanılabilir. Plastik çember, kalınlığı 0,55 – 1,2mm genişli,ği ve 5mm ila 16mm olan basit bir plastik çember bağlama malzemesidir. Hammaddeler pvc, pe, pp, pet, vb. dir, bu nedenle plastik şerit çemberler, polyester çemberler, polipropilen çemberler ve pet çemberler en yaygın paketleme ve ambalaj çemberi malzemeleridir.

Polipropilen paketleme çemberi, plastik çember şeridi, elle çemberleme ve makine çemberleme de kullanılabilen iyi elastikiyete, yüksek mukavemete, iyi bir su direncine, güçlü kimyasal dirence, hafif ve yumuşak özelliklere sahiptir. Kullanımı kolay, düşük maliyetli, kırmızı , beyaz, mavi, sarı, yeşil, siyah, ve diğer renklerde yapılabilir, farklı sınıflardaki ürünlerin veya mal gruplarının paketlenmesinde polipropilen şerit çember kullanılır. Plastik pp şerit çemberler bir çok sektörde kullanılmaktadır; oluklu mukavva, kitap sektörü, ağaç sektörü gibi birçok firma veya küçük ölçekli firmalar tarafından tercih edilmektedir. Plastik makine çemberi, en yaygın ölçüleri 5mm,6mm,7mm,8mm,9mm,10mm,12mm olarak farklı renklerde ve kalitelerde manuel, yarı otomatik çember makinaları ve tam otomatik çemberleme makinalarında kullanılması bakımından kalite ve sınıf farklılıkları mevcuttur. Polipropilen çemberleme plastik çember olarak da bilinen pp veya polipropilen, ekstrüde polipropilenden yapılır ve normalde mat, kabartmalı bir yüzeye sahiptir. Küçük kolileri büyük paletlere bağlamak için kullanılan en yaygın hafif ve orta hizmet çemberleme şeklidir. Polipropilen el çemberleme daha büyük bobinlere sarılır ve manuel el makinaları veya şarjlı havalı çember makinaları ile çalışabilmektedir.

Polipropilen şerit çember, ambalaj çemberi, şerit çember, plastik şerit çember, paketleme çemberi, ambalaj şeridi, makine şerit çemberi, plastik ambalaj çemberi hakkında fiyat bilgisi almak için firmamız SAMPACK AMBALAJ ÇEMBERLEME ile iletişime geçebilirsiniz.